Trond G16 Skandiacup

Trond G16 stilte med 2 lag og 32 gutter på Skandiacup i år. Flesteparten av de aktive guttene var med. Vi har sammen med flere Trond lag jobbet oss gjennom puljespillet i Skandiacup 2016

I god Trond-ånd og etter ønske fra guttene ble det meldt på 2 lag med fokus på på vennefotball og moro. Lagene er delt inn etter alder/skoletrinn og eldste guttene og yngste guttene er fordelt på med hvert sitt lag i cupen.
 
Dette har vært et utrolig flott utgangspunkt og gjennom innledende kamper har begge lagene vist fantastisk engasjement, vilje og morsom fotball.
 
Trond 2 – 2000 årgangen har vunnet puljen foran Malvik sitt topp-lag. En knallsterk prestasjon hvor gutta kollektivt har jobbet hardt.
 
Trond 1 – 2001 årgangen har fått tøff motstand og toppet prestasjonen mot Byåsen sitt 0-divisjons lag. Vi tapte 4-0 men dette var kanskje den mest solide kampen vår, og når det blir tungt mot slutten og Byåsen presser, kommer det noen enkle scoringer imot. 1-0 til pause sier sitt gutter. Vi er veldig stolt av den kampen og prestasjonene underveis.
 
Vi trenere er fantastisk fornøyd med innsatsen på alle, og ikke minst den stemningen og moralen som er i Trond-guttene våre. Det er fleip, moro og soialt utenfor banen og når kampen settes i gang er det fokus i 2x25min. En perfekt blanding av fotball og glede. Vi koser oss og vinner fotball kamper, spiser is og slapper av.
 
Vi er en fantastisk G16 gjeng det er viktigste for oss.
 
Nå er det A-sluttspill for Trond 2 og B-sluttspill for Trond 1.
 
Noen av gutta har også vært opp og hjulpet junior gjennom turneringen. Det synes vi er utrolig bra. Det føles godt å ha en storebror i junior gutta, som vi føler og tett knyttet til. Mihoub og Rudi gjør en fantastisk jobb.
 
Heia Trond og heia Trond G16