SpareBank 1 Jentecupen – takk for i år :)

Da er Jentecupen over for denne gang. Hele 90 lag har i løpet av helga tatt turen til Rosenborgbanene. En fulltegnet cup, spekket med stor stemning, sugende taklinger, flotte scoringer og masse jubel.
 
Lørdag gjennomførte vi alt av spill i småklassene. Vi lar oss imponere av entusiasmen, både på banen og blant alle de hyggelige tilskuerne. Innledende runder i mesterskapsklassene ble også preget av høy intensitet og mye godt spill.
 
Søndagen har bestått av 7er fotball og sluttspill. Også i dag har det vært fullt hus og stormende jubel. Jenter 13 år ble vunnet av Strindheim. I 14 årsklassen gikk Trond til topps etter en spennende straffespark konkurranse. Og i vår eldste klasse vant Tiller for andre år på rad.
 
Det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger. I år setter vi særlig pris på alle som har skrytt av arrangementet, godt utvalg i kiosken og fine premier. Vi setter også stor pris på å høre at deltakende lag synes dommerne våre holder høy standard. Tusen takk for alle hyggelige ord!
 
Tilslutt vil vi takke deltakende lag for at dere valgte å delta på cupen vår. Takk til foreldre, besteforeldre, lagledere og alle dere andre som bidro til at Jentecupen 2017 ble en vellykket cup.
 
Håper vi ser dere alle igjen neste år!

Bilder fra cupens siste dag finner dere HER