Keeperdag 21. oktober

IL Trond skal nå starte opp med egne keeperdager for spillere 8-12 år. Disse keeperdagene består av en lengre treningsøkt (3 timer med pause i midten) og vil gjennomføres månedlig på lørdag eller søndag, forhåpentligvis gjennom hele året. Dette gjør vi fordi vi ser behovet for jevnlig keepertrening også i de yngre årsklassene, men mener samtidig at ukentlige treninger slik vi har med de eldre årsklassene blir for ofte i forhold til oppmøte og fokus.

Keeperdagene vil bestå av morsomme øvelser med fokus på terping av grunnleggende keeperteknikk:
  • Utgangsstilling
  • Grep
  • Fallteknikk
  • Posisjonering
  • 1v1
Øktene ledes av klubbens keepertrener og eldre keepere i klubben. Det er ikke noe som helst ferdighetskrav eller deltageravgift for å delta på disse keeperdagene, alle som har lyst er velkomne! Vi differensierer treningen til å passe hver enkelt keepers ferdighetsnivå slik at alle får en overkommelig utfordring. 
 
De fleste lag har noen spillere som kunne tenkt seg å stå i mål, men som kanskje ikke tørr. Oppmuntre de og send dem på keepertrening! Vi håper å få minst én gutt og én jente fra hvert årskull på keeperdager, helst flere. 
 
Første keeperdag er søndag 21. oktober kl 11-14. Ta med keeperhansker og drikkeflaske. Alle spillerne får gratis frukt i pausen.
 
Ta kontakt med keepertrener Morten Grønning Haugseth for påmelding (gjøres via Spond).