Idrettslaget Trond fyller 100 år i dag!

HURRA!!!

 
Idrettslaget Trond fyller 100 år i dag.
 
Klubben ble stiftet 9. mai 1920 som Sportsklubben Sport, av en guttegjeng fra Pappenheim, med Olav Graven i spissen. I januar 1930 ble klubben delt i to: Sportsklubben Sport og Sportsklubben Djerv. Fram til krigen drev de to klubbene parallelt.
 
Det ble drevet godt på friidretts-siden. Begge klubbene stilte fotballag og deltok i øverste klasse i enkelte år. Klubbene utmerket seg også på ski, sykkel og svømming og hadde også medlemmer som drev med boksing, bryting og orientering.
 
I 1948 vedtok begge klubbene sammenslåing med navnet Djerv/Sport. I februar 1951 fikk klubben navnet Idrettslaget Trond.
 
IL Trond er i dag hovedsakelig en fotballklubb, men stiller lag også i futsal-serien for senior og tilbyr innebandy etter ønske. I tillegg satser idrettslaget aktivt på idrettsskole/allidrett for de minste i alderen 5-8år.
 
Klubben har ca. 850 medlemmer, hvorav omlag 140 inngår i støtteapparatet som trenere, oppmenn etc. Klubben disponerer et anlegg bestående av ca. 14000 kvm. kunstgress og byens fineste klubbhus. Dette disponerer vi i felleskap med FK Kvik etter at vi inngikk et samarbeid i 2016.
 
100års-jubileet markeres ikke på dagen på grunn av korona-situasjonen, men vi vil feire ved en senere anledning. Informasjon kommer på klubbens hjemmesider når det nærmer seg.
 
 
 
Vi gratulerer med dagen!!