G15 på Norway Cup

Trond gutter 15 hadde en flott opplevelse på Norway Cup! 

Sportslig
Vi møtte lag vi aldri har spilt mot før. Det er artig, men samtidig vet vi ikke hva de står for. Vi spilte mot Furuset (Oslo), Roterud (Lillehammer) og Sveio (Hordaland) i gruppespillet, og mot Otta i sluttspill. Selv om vi tapte de fire kampene var det mye læring å hente. Vår beste kamp var mot Roterud, som også vant alle sine tre kamper. Guttene viste innsats og godt spill. Vi møtte stort sett 16-åringer, med mer muskler, centimeter og skjegg. Dette var tøft for guttene, men samtidig nyttig lærdom i hva vi kan bli bedre på. Og hva et år gjør i denne alderen. Vi hadde med mange spillere, trenerne var dyktige til å rotere spillere og til å disponere laget. Trenerne var også dyktige til å forklare forbedringspunkter og hva de kunne lære av motstanderne. Selv om vi tapte kampene var det en fin sportslig opplevelse.
 
Fritid
Guttene var svært flinke til å holde sammen i fritida. Det var god stemning i troppen, og gode forhold under overnattingen. Vi hadde ingen disiplinære utfordringer. Det var lagt opp til en del organiserte utflukter (bading og grilling på Langøyene, Tusenfryd, felles pizza på byen en kveld), og guttene tok seg også til byen på egen hånd. Bortsett fra at vi ikke hadde med ball (!) til Langøyene fungerte alt dette fint.
 
Arrangementet
Norway Cup er et fantastisk arrangement: Nesten 30 000 spillere, 2000 lag, 50 land. Logistikken, dommerne, banene og måltidene fungerte veldig bra. Det er tydelig at de har snart femti års erfaring. Artig og eksotisk å være der. Vi var heldige som bodde på Bekkelaget skole, en kort rusletur fra Ekebergsletta. Vi hadde med trenere, foreldre og supportere som bidro med en kjempeinnsats både når det gjaldt det sportslige og fritida. Opplevelsen kan nok sammenfattes med skolestiluttrykket: Alle var enige om at det hadde vært en fin tur.